Download TvMAK.Com - SHQIP TV 7.0 APK

1.234 votes, 4.2/ 5
Package name: ap.tvmak.com

The description of Download TvMAK.Com - SHQIP TV 7.0 APK

-Ky aplikacion ju mundëson të shikoni kanale shqip në telefonin tuaj Android.
-Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar

Aplikacioni është LEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, jane stabile dhe pa ndërprerje.

Programi punon me Wifi dhe me internetin e celularit (3G,4G,H+) Dhe harxhon MINIMUM trafik nga interneti juaj per dallim nga çdo app tjeter


TvMak është platformë televizive pa pagesë të cilën mund ta shikoni nga Kompjuteri juaj, nga telefonat Android dhe iPhone.

-PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE

(Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni ne www.TvMAK.Com)
Show more
TvMAK.Com - SHQIP TV 7.0 APK for Android 4.1+

Version: 7.0 for Android 4.1+

Update on: 2018-05-25

File size: 6.558.148 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

TvMAK.COM - Shiko Tv Drejtperdrejt + Incizim i kanaleve 7 Ditë + Lexoni Lajmet me te reja

Download APK now


Versions history:
1. LATEST. TvMAK.Com - SHQIP TV 7.0 APK (2018-05-25, 6.558.148 bytes)
2. TvMAK.Com - SHQIP TV 6.3 APK (2018-05-07, 7.678.839 bytes)
3. TvMAK.Com - SHQIP TV 6.1 APK (2018-04-28, 7.697.774 bytes)
4. TvMAK.Com - SHQIP TV 4.0.1 APK (2016-08-08, 13.199.053 bytes)
5. TvMAK.Com - SHQIP TV 2.0.0 APK (2016-05-23, 12.107.150 bytes)