Download TvAlb Live - Mobile Tv Shqip 2.0 APK

2.042 votes, 4.8/ 5
Package name: tvalb.live

The description of Download TvAlb Live - Mobile Tv Shqip 2.0 APK

* TV LIVE - TvAlb Live përmban mbi 150 kanale televizive Shqiptare dhe të Huaja.
Kanale kombëtare, kanale sporti, kanale filmash, kanale për fëmijë, kanale dokumentarësh, kanale muzikore dhe kanale për të rritur. Shumë shpejt edhe kanale të tjera!

* RADIO - TvAlb Live ofron edhe mbi 20 Radio Online, shqiptare dhe të huaja të cilat mund të luajnë në background edhe ju lejojnë të përdorni celularin tuaj!

* SUPPORT CHAT - Të gjithë përdoruesit e këtij aplikacioni mund të komunikojnë me stafin tonë 24 orë për çdo problem të mundshëm me kanalet televizive apo sqarime të tjera!

* EPG - Ju mund të gjeni guidën për të gjitha kanalet Shqiptare me përshkrimin përkatës.

* KANALET - Cilësia e të gjitha kanaleve tona është HD dhe ne ju sugjerojmë të keni linjë interneti të fuqishme dhe të qëndrueshme për të patur eksperiencë të kënaqshme me kanalet!

Kontakt:

EMAIL: [email protected]
WEB: www.tvalb.ml
Show more
TvAlb Live - Mobile Tv Shqip 2.0 APK for Android 4.0.3+

Version: 2.0 for Android 4.0.3+

Update on: 2018-08-21

File size: 5.190.402 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

Aplikacioni me i besueshëm dhe më funksional rikthehet përsëri...
Na vlerësoni me 5 yje!

Download APK now


Versions history:
1. LATEST. TvAlb Live - Mobile Tv Shqip 2.0 APK (2018-08-21, 5.190.402 bytes)
2. TvAlb Live - Mobile Tv Shqip 2.2 APK (2018-08-01, 5.140.362 bytes)