Download Shkabaj 3.9 APK

2.107 votes, 4.3/ 5
Package name: tk.shkabaj.android.shkabaj

The description of Download Shkabaj 3.9 APK

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:

• Dëgjoni top radiot shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera
• Shikoni mijëra video on-demand
• Shikoni Live TV
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe shpërdani ato me miqtë tuaj
• Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqiptare
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në Google Play. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruani në [email protected]!


Mos harroni të :

✪ Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
✪ Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj


------------------------------------------------------------

Shkabaj App lets you:

• Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and elsewhere
• Watch thousands of on-demand videos
• Watch Live TV
• Read, listen or watch the news and share them with friends
• Get up to date weather information for all Albanian cities
• Read your horoscope
• And much more!!!

Love Shkabaj? Rate us on Google Play. If you have questions or suggestions, please share them with us at [email protected]!!


Don't forget to :

✪ Share this app with your friends
✪ Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabajTë gjitha me një vend: Radio Shqip, Video Shqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti në Kosove, Moti në Shqipëri, Moti në Maqedoni, e shumë tjera....
Show more
Shkabaj 3.9 APK for Android 4.1+

Version: 3.9 for Android 4.1+

Update on: 2019-04-18

File size: 7.628.873 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

• Përmirësime teknike

---------------------

• Bug fixes

Download APK now


Versions history:
1. LATEST. Shkabaj 3.9 APK (2019-04-18, 7.628.873 bytes)
2. Shkabaj 3.9 APK (2019-04-14, 7.629.005 bytes)
3. Shkabaj 3.9 APK (2019-03-07, 7.623.076 bytes)
4. Shkabaj 3.8 APK (2019-02-23, 7.622.940 bytes)
5. Shkabaj 3.6 APK (2019-01-13, 7.603.701 bytes)
6. Shkabaj 3.5 APK (2018-12-30, 7.606.233 bytes)
7. Shkabaj 3.4 APK (2018-12-28, 7.528.470 bytes)
8. Shkabaj 3.3 APK (2018-08-07, 7.303.481 bytes)
9. Shkabaj 3.2 APK (2018-05-24, 6.602.074 bytes)
10. Shkabaj 3.1 APK (2017-11-13, 6.574.043 bytes)
11. Shkabaj 3.0 APK (2017-06-05, 5.786.581 bytes)
12. Shkabaj 3.0 APK (2016-12-31, 5.764.206 bytes)
13. Shkabaj 3.0 APK (2016-10-23, 6.919.744 bytes)
14. Shkabaj 2.2 APK (2015-07-20, 5.061.527 bytes)
15. Shkabaj 2.1 APK (2015-05-31, 4.427.363 bytes)
16. Shkabaj 2.0 APK (2015-01-01, 4.699.511 bytes)
Similar to "Shkabaj"