Download Săn cá 3D 2019 1.1 APK

87 votes, 4.1/ 5
Package name: sanca3d.gamegiaitri.bancaonline

The description of Download Săn cá 3D 2019 1.1 APK

Săn cá 3D 2019, ứng dụng giải trí mới dành cho thành viên yêu thích việc săn bắt dưới lòng đại dương sâu thẳm.

- Với thiết bị có thể online là bạn đã có thể tham gia game bằng cách tải ứng dụng tại cửa hàng CH play.
- Là người chơi mới bạn có thể nhận thưởng xu free khi báo danh mỗi ngày, trải qua thời gian đầu khi kỹ năng bắn đã được nâng cao bạn có thê tham gia sự kiện để có thể nhận quà nhiều hơn nữa.
- Để nhận quà người chơi phải tham gia game thường xuyên vì khi tham gia sự kiện bạn không chỉ nhận thưởng dành cho thành viên chiến thắng mà còn nhận về những phần quà hấp dẫn dành cho người chơi tích cực.
- Biết được nhu cầu giải trí ngày càng cao của các game thủ, Săn cá 3D 2019 đã ra đời hội tụ đủ những yếu tố cần và có của một game bắn cá đỉnh cao như: boss đa dang, súng thay đổi dễ dàng, hiệu ứng 3D đẹp mắt.Chắc chắn rằng khi tham gia San ca 3D 2019, bạn sẽ thật sự choáng ngợp với những sinh vật cảnh dưới lòng đại dương huyền bí cũng sự lôi cuốn kỳ lạ mà không có bất kỳ game bắn cá nào mang lại.
Fish hunting 3D 2019, new entertainment application for members who love hunting in the deep ocean.

 - With devices that can be online, you can join the game by downloading the application at CH play store.
 - As a new player you can receive free coins when you sign up every day, going through the first time when shooting skills have been enhanced you can join the event to be able to receive more gifts.
 - To receive gifts, players must participate in the game regularly because when participating in the event you not only receive prizes for winning members but also receive attractive gifts for active players.
 - Knowing the increasing entertainment needs of gamers, Hunting fish 3D 2019 was born converging enough elements of the need and have a game of shooting fish such as: high-end boss, gun change easily, Beautiful 3D effects. Make sure that when participating in the 3D 2019 Songs, you will be truly overwhelmed with the creatures of the mysterious ocean beneath the strange attraction without any fish shooting game. again.
Show more
Săn cá 3D 2019 1.1 APK for Android 4.0.3+

Version: 1.1 for Android 4.0.3+

Update on: 2019-05-20

File size: 17.109.146 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

Download APK now

Similar to "Săn cá 3D 2019"