359.542 votes, 4.7/ 5
Package name: com.ruangguru.livestudents
  • Author:

  • Version:

    Varies with device

  • Update on:

The description of Download Ruangguru - One-stop Learning Solution APK

Ruangguru is Indonesia's No. 1 Online Learning Solution!

Access learning videos, practice questions, private lessons, tryouts, and many more from your smartphone. Available for various levels ranging from SD, SMP, to SMA in accordance with the national curriculum and designed specifically by the best and most experienced Master Teachers.


- ruangbelajar
A one-stop solution to study anywhere and anytime with tens of thousands of animated videos, hundreds of thousands of practice questions, and infographic summaries prepared and taught by our Master Teachers.

ruangbelajar features:
1) Animated Learning Videos
Watch tens of thousands of animated learning videos taught by our Master Teachers. You may also download videos to save your mobile data quota.

2) Practice Quizzes with Explanation
Sharpen your understanding through more than hundreds of thousands of practice quizzes and exercises with different levels of difficulty (including HOTS) to ensure you are ready to for your exam.

3) Infographic Summary
Download and save visual aid summaries to help you review important materials and formulas

4) ruangbelajar for Desktop
You also can access ruangbelajar on your computer!


Learning is more exciting with Ruangguru!
• Smart Recommendation
Automatically detects your weaknesses and recommends learning material that suits your needs.

• Ruangguru Adventure
Be the best by collecting points from watching videos and working on as many questions as possible! Exchange points with a variety of interesting digital items.

• Social Learning
Interact and discuss school lessons with other users! You can also interact with the teacher from live teaching in Ruangguru app.


More interactive with the best Ruangguru teachers!
- digitalbootcamp
More intensive learning with standby tutor through group chat with study partners throughout Indonesia

- ruangles
Enhance your ability to be an expert in any field with the best teachers chosen by Ruangguru

- Brain Academy
Not your ordinary tutoring center, we combine offline & online learning services with the best teachers

- ruanglesonline
Discuss your questions within minutes through live chat with the best tutors chosen by Ruangguru
Show more
Ruangguru - One-stop Learning Solution Varies with device APK for Android 4.1+

Version: Varies with device for Android 4.1+

Update on: 2019-10-30

File size: 31.069.826 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

Hi Squad, exciting things are coming your way with our updated Ruangguru app!

- Continue your learning straight from the home screen and ace your exams!
- You can save tryouts in banksoal as PDF into your phone! You can print it and start working on it!
- Get unique items every day to enhance your avatar with Mystery Book!

What are you waiting for? Update your Ruangguru app now!

Download APK now


Versions history:
1. LATEST. Ruangguru - One-stop Learning Solution Varies with device APK (2019-10-30, 31.069.826 bytes)
2. Ruangguru - One-stop Learning Solution Varies with device APK (2019-10-26, 29.890.007 bytes)
3. Ruangguru - One-stop Learning Solution Varies with device APK (2019-10-03, 29.795.117 bytes)
4. Ruangguru - One-stop Learning Solution Varies with device APK (2019-09-28, 29.101.258 bytes)
5. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.6.4 APK (2019-09-23, 29.101.258 bytes)
6. Ruangguru - One-stop Learning Solution Varies with device APK (2019-09-17, 29.101.258 bytes)
7. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.6.4 APK (2019-09-13, 29.101.258 bytes)
8. Ruangguru - One-stop Learning Solution Varies with device APK (2019-08-31, 29.101.258 bytes)
9. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.6.3 APK (2019-08-28, 29.093.729 bytes)
10. Ruangguru - One-stop Learning Solution Varies with device APK (2019-08-23, 28.955.116 bytes)
11. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.5.3 APK (2019-08-16, 34.374.079 bytes)
12. Ruangguru - One-stop Learning Solution Varies with device APK (2019-07-31, 28.939.488 bytes)
13. Ruangguru - One-stop Learning Solution Varies with device APK (2019-07-19, 34.374.079 bytes)
14. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.5.3 APK (2019-07-17, 34.374.079 bytes)
15. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.5.2 APK (2019-07-16, 34.486.830 bytes)
16. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.5.0 APK (2019-07-12, 36.431.994 bytes)
17. Ruangguru - One-stop Learning Solution Varies with device APK (2019-07-01, 35.257.178 bytes)
18. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.3.0 APK (2019-06-24, 34.264.469 bytes)
19. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.2.6 APK (2019-06-21, 31.949.080 bytes)
20. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.2.3 APK (2019-05-27, 31.647.764 bytes)
21. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.2.3 APK (2019-05-25, 31.878.515 bytes)
22. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.2.3 APK (2019-05-17, 31.647.764 bytes)
23. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.2.2 APK (2019-05-07, 31.378.912 bytes)
24. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.2.1 APK (2019-04-28, 31.324.062 bytes)
25. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.1.3 APK (2019-04-27, 31.324.062 bytes)
26. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.1.3 APK (2019-04-25, 31.309.526 bytes)
27. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.1.3 APK (2019-04-17, 28.349.594 bytes)
28. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.1.1 APK (2019-03-22, 28.025.063 bytes)
29. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.1.0 APK (2019-03-12, 28.025.063 bytes)
30. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.1.0 APK (2019-03-09, 28.022.159 bytes)
31. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.0.7 APK (2019-02-20, 26.644.521 bytes)
32. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.0.5 APK (2019-02-19, 26.928.778 bytes)
33. Ruangguru - One-stop Learning Solution 4.0.4 APK (2019-01-24, 26.889.937 bytes)
34. Ruangguru - One-stop Learning Solution 3.3.5 APK (2019-01-22, 26.889.937 bytes)
35. Ruangguru - One-stop Learning Solution 3.3.5 APK (2019-01-18, 25.807.740 bytes)