Download My Vodafone (AL) 4.0.0.1-3277AL-REL APK

8.529 votes, 4.3/ 5
Package name: al.myvodafone.android

The description of Download My Vodafone (AL) 4.0.0.1-3277AL-REL APK

My Vodafone sigurisht që të jep kontroll të plotë dhe të detajuar të përdorimit të numrit tënd për minutat, SMS, internet të paketës, balancës apo shpenzimeve / faturave të tua mujore… por falë ridizenjimit të tij të ofrojmë një eksperiencë më të mirë navigimi.

Kontrolli i shpenzimit të paketës ndodhet në faqen kryesore të aplikacionit dhe vlerat e njësive të komunikimit të paketave shfaqen të agreguara - mjafton të klikosh në to për të parë detajet. Mund të personalizosh aplikacionin duke vendosur emrin/pseudonimin, të zgjedhësh një foto për profilin tënd dhe ne të përshendesim me emrin që ke vendosur ti, madje në varësi të orës së ditës personalizohet edhe imazhi i aplikacionit.

Gjithashtu My Vodafone vazhdon surprizon me dhuratat e rezervuara për ty nga Vodafone Happy, bonuset e internetit me #gigaday apo #gigaweekend dhe bonuset nga rimbushja.

My Vodafone duhet të jetë përditshmëria jote.My Vodafone ensures full and detailed control of your bundle’s components’ usage (voice, SMS, internet), your balance and charges/ monthly bills.
Thanks to redesign we can assure you a better journey experience. Now the bundle consumption is easily tracked in the home screen while components’ values are aggregated; you just click on it to get full details.

You may personalize the app by choosing a nickname and a profile picture and we will greet you accordingly; furthermore the app background changes automatically on day and night basis.

In addition My Vodafone reserves surprises for you under Vodafone Happy, data bonus from #gigaday and #gigaweekend and bonuses from recharge.

My Vodafone is your daily deal!
Show more
  • Category:

    TOOLS

  • Get it on:

  • Requirements:

    Android 4.4+

My Vodafone (AL) 4.0.0.1-3277AL-REL APK for Android 4.4+

Version: 4.0.0.1-3277AL-REL for Android 4.4+

Update on: 2019-06-20

File size: 48.783.787 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

Më shumë fleksibilitet për të gjithë klientët “Next” – Blen paketën e preferuar në çdo moment pa u shqetësuar për balancën dhe kryen pagesën në fund të muajit, bashkë me detyrimet e tjera mujore.

Download APK now


Versions history:
1. LATEST. My Vodafone (AL) 4.0.0.1-3277AL-REL APK (2019-06-20, 48.783.787 bytes)
2. My Vodafone (AL) 3.9.0.3-3240AL-REL APK (2019-06-13, 48.783.787 bytes)
3. My Vodafone (AL) 3.9.0.3-3240AL-REL APK (2019-04-26, 48.782.207 bytes)
4. My Vodafone (AL) 3.8.2.1-2952AL-REL APK (2019-04-25, 48.782.207 bytes)
5. My Vodafone (AL) 3.8.2.1-2952AL-REL APK (2019-02-15, 48.768.456 bytes)
6. My Vodafone (AL) 3.8.0.2-2929AL-REL APK (2019-01-22, 55.545.972 bytes)
7. My Vodafone (AL) 3.8.0.0-2912AL-REL APK (2019-01-10, 55.545.972 bytes)
8. My Vodafone (AL) 3.8.0.0-2912AL-REL APK (2019-01-05, 55.544.528 bytes)
9. My Vodafone (AL) 3.6.0.10-2663AL-REL APK (2018-08-16, 37.739.950 bytes)
10. My Vodafone (AL) 3.5.0.0-2453AL-REL APK (2018-08-12, 37.739.950 bytes)
11. My Vodafone (AL) 3.5.0.0-2453AL-REL APK (2018-08-09, 29.109.984 bytes)
12. My Vodafone (AL) 3.4.0.1-2359AL-REL APK (2018-05-17, 28.489.502 bytes)
13. My Vodafone (AL) 3.0.1.3-1531AL-REL APK (2017-07-27, 13.812.101 bytes)
14. My Vodafone (AL) 3.0.0.15-1518AL-REL APK (2017-07-07, 13.795.825 bytes)
15. My Vodafone (AL) 3.0.0.14-1513AL-REL APK (2017-07-07, 13.795.857 bytes)
16. My Vodafone (AL) 2.1.1.7 APK (2017-06-13, 9.881.508 bytes)
17. My Vodafone (AL) 2.1.1.3-92AL-REL APK (2017-01-27, 9.753.849 bytes)
18. My Vodafone (AL) 2.1.0.4-84AL-REL APK (2016-10-22, 9.647.937 bytes)
19. My Vodafone (AL) 2.0.7-20AL-REL APK (2016-08-02, 8.998.177 bytes)
20. My Vodafone (AL) 1.9.20 APK (2016-05-17, 8.774.798 bytes)
21. My Vodafone (AL) 1.8.4 APK (2016-03-23, 8.725.191 bytes)
22. My Vodafone (AL) 1.5.0 APK (2015-06-19, 8.016.168 bytes)
23. My Vodafone (AL) 1.5.0 APK (2015-06-03, 8.016.194 bytes)
24. My Vodafone (AL) 1.3.2 APK (2015-01-01, 2.701.480 bytes)
Similar to "My Vodafone (AL)"