Download Meso Anglisht Offline 5.0.0 APK

348 votes, 4.7/ 5
Package name: com.tloshi.fjalori
 • Author:

 • Version:

  5.0.0

 • Update on:

The description of Download Meso Anglisht Offline 5.0.0 APK

Mëso gjuhën angleze në mënyrën më të shpejtë dhe më të lehtë.

"Mëso Anglisht Offline" është aplikacion i cili ju mundëson të mësoni gjuhën më të folur ne botë nga pajisja juaj mobile. Gjatë leximit ju mund të krijoni fjalitë apo edhe grupet tuaja favorite dhe t'i qaseni atyre sa herë të ju nevojiten. Poashtu me kapacitetin e fjalëve që posedon (prej 22 000 sosh) ju do të jeni të aftë të komunikoni lehtë dhe në të shumtën e situatave që kan të bëjnë me jetën e përditshme.
Show more
 • Category:

  EDUCATION

 • Get it on:

 • Requirements:

  Android 4.0.3+

Meso Anglisht Offline 5.0.0 APK for Android 4.0.3+

Version: 5.0.0 for Android 4.0.3+

Update on: 2018-07-01

File size: 7.657.030 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

Përmirësime në performancë dhe dizajn.
-Shtimi i fjalive të reja
-Ridizajnimi i komplet aplikacionit
-Vendosja e shpejtësisë në shqiptime
----------------------------------------------------
-Bug fixes, performance and design issues.
-New phrases added
-Redesigned UI
-Ability to assing voice speed

Download APK now


Versions history:
1. LATEST. Meso Anglisht Offline 5.0.0 APK (2018-07-01, 7.657.030 bytes)
2. Meso Anglisht Offline 4.1.0 APK (2018-05-02, 5.367.826 bytes)
3. Meso Anglisht Offline 4.0.1 APK (2017-09-03, 5.321.591 bytes)
4. Meso Anglisht Offline 4.0 APK (2017-08-31, 5.273.022 bytes)
5. Meso Anglisht Offline 3.1 APK (2017-04-28, 5.931.246 bytes)
6. Meso Anglisht Offline 2.0.1 APK (2017-02-21, 12.315.387 bytes)
7. Meso Anglisht Offline 1.6.2 APK (2016-12-24, 10.446.561 bytes)
8. Meso Anglisht Offline 1.6.1 APK (2016-12-22, 10.477.235 bytes)
9. Meso Anglisht Offline 1.6 APK (2016-11-28, 10.477.131 bytes)