7.622 votes, 4.4/ 5
Package name: bolo.codeplay.com.bolo

The description of Download Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 12.0 APK

Vani allows you to handle your daily incoming calls using voice commands.
📞 Say 'Hello' to Accept Calls.
☎️ Say 'No' to Decline Calls.
🎙️ Say 'Speaker' to Answer the call on Speaker Mode.
🤳 Say 'SMS' to send a auto-reply message.

You can also customize your own words.
Like - Hello, Sorry, Good Bye, Shut up, Hola etc.

Answer incoming calls without touching the screen while your hands are busy or driving in your car.

Vani is capable of speaking out the caller name and by voice recognition, you can choose to answer or reject the call.

Your Assistant makes it fast and easy to stay connected to those who matter most.

Choose your favorite theme, live wallpapers or add your own photo.
Grant the permissions required and You are All Set!
So next time, Whenever your phone rings, you just have to say "Hello" to pick up the call right after the ringtone (caller name)

Now play games while talking on the phone together. A unique concept to play games like tic tac toe while keeping your conversations going.
● Both the players should have the app installed.
● Works for Android Smartphone Users only.
● Internet / Wifi Connection is required to play the game during calls.

Protect yourself from spam and anonymous phone calls with our caller ID feature.
Caller ID - Call blocker function gives you an option to block unknown or spam callers. You can update the database of spam calls in Call Block List. Never get harassed by spam calls.

NOTE:
● Please be loud and clear while speaking the command.
● Grant all the permissions required to allow the app work normally.
● You can customize the words for Accept , Decline or Speaker in Settings
● Enjoy and have fun
● For any issues, Please mail us at [email protected]
Show more
Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 12.0 APK for Android 7.0+

Version: 12.0 for Android 7.0+

Update on: 2020-05-12

File size: 14.155.573 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

Thanks for Choosing Vani! This release contains the following features, as well as stability and performance improvements:

- Ring tone will run flawlessly with no breaks.
- Green/Red Button to Answer Calls are interchanged for smooth experience.
- Have fun and enjoy the app :)
- Option to call back to unknown callers added in the popup

Download APK now


Versions history:
1. LATEST. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 12.0 APK (2020-05-12, 14.155.573 bytes)
2. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 12.0 APK (2020-04-14, 14.155.757 bytes)
3. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 12.0 APK (2020-03-26, 14.155.573 bytes)
4. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 11.9 APK (2020-03-26, 14.155.544 bytes)
5. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 11.9 APK (2020-03-22, 14.155.281 bytes)
6. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 11.8 APK (2020-03-21, 14.155.281 bytes)
7. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 11.8 APK (2020-03-12, 14.119.149 bytes)
8. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 11.7 APK (2020-03-09, 14.119.149 bytes)
9. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 11.7 APK (2020-02-22, 13.885.636 bytes)
10. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 11.6 APK (2020-02-18, 14.674.985 bytes)
11. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 11.3 APK (2020-01-27, 14.586.138 bytes)
12. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 11.2 APK (2020-01-23, 14.584.838 bytes)
13. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 11.1 APK (2020-01-15, 16.780.622 bytes)
14. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 10.9 APK (2020-01-10, 16.780.622 bytes)
15. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 10.9 APK (2020-01-02, 16.780.706 bytes)
16. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 10.8 APK (2019-12-03, 17.214.099 bytes)
17. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 10.7 APK (2019-11-25, 12.934.464 bytes)
18. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 10.6 APK (2019-11-20, 12.510.924 bytes)
19. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 10.3 APK (2019-11-03, 12.510.852 bytes)
20. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 10.3 APK (2019-09-28, 13.272.091 bytes)
21. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 10.2 APK (2019-09-18, 13.271.871 bytes)
22. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 10.1 APK (2019-08-24, 13.095.304 bytes)
23. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer Varies with device APK (2019-08-22, 13.095.304 bytes)
24. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 9.9 APK (2019-08-10, 12.794.790 bytes)
25. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 9.8 APK (2019-08-05, 12.761.746 bytes)
26. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 9.7 APK (2019-08-02, 12.661.329 bytes)
27. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer Varies with device APK (2019-07-15, 12.661.329 bytes)
28. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 9.5 APK (2019-07-13, 12.251.834 bytes)
29. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 9.3 APK (2019-06-22, 12.732.946 bytes)
30. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 9.2 APK (2019-06-16, 13.812.683 bytes)
31. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 8.6 APK (2019-06-13, 9.897.578 bytes)
32. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 8.5 APK (2019-05-02, 9.615.419 bytes)
33. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 8.4 APK (2019-04-05, 9.619.467 bytes)
34. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 8.2 APK (2019-03-28, 9.597.990 bytes)
35. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 8.1 APK (2019-03-27, 8.917.738 bytes)
36. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 7.8 APK (2019-03-22, 8.917.738 bytes)
37. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 7.8 APK (2019-03-21, 8.917.758 bytes)
38. Vani - Your Personal Voice Assistant Call Answer 7.8 APK (2019-03-15, 9.093.370 bytes)
39. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 7.7 APK (2019-02-05, 9.064.438 bytes)
40. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 7.6 APK (2019-02-02, 9.062.467 bytes)
41. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 7.5 APK (2019-01-22, 8.961.896 bytes)
42. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 7.3 APK (2019-01-20, 8.961.896 bytes)
43. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 7.3 APK (2019-01-16, 6.297.614 bytes)
44. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 7.1 APK (2019-01-12, 6.288.911 bytes)
45. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 6.8 APK (2019-01-08, 7.148.245 bytes)
46. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 6.7 APK (2019-01-06, 7.013.856 bytes)
47. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 6.5 APK (2019-01-06, 7.013.856 bytes)
48. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 4.5 APK (2018-10-08, 8.572.458 bytes)
49. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 4.4 APK (2018-10-06, 8.569.791 bytes)
50. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 4.3 APK (2018-10-04, 8.569.791 bytes)
51. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 4.3 APK (2018-09-29, 8.521.576 bytes)
52. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 4.2 APK (2018-09-26, 8.521.576 bytes)
53. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 4.1 APK (2018-09-24, 8.489.494 bytes)
54. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 3.7 APK (2018-09-20, 13.830.084 bytes)
55. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 3.4 APK (2018-09-18, 12.042.995 bytes)
56. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 3.2 APK (2018-09-17, 11.660.045 bytes)
57. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 3.0 APK (2018-09-12, 11.660.045 bytes)
58. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 3.0 APK (2018-09-08, 10.784.339 bytes)
59. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 2.9 APK (2018-09-06, 10.784.155 bytes)
60. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 2.7 APK (2018-09-04, 10.783.943 bytes)
61. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 2.6 APK (2018-09-02, 10.783.939 bytes)
62. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 2.2 APK (2018-08-31, 10.728.730 bytes)
63. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 2.1 APK (2018-08-30, 10.728.730 bytes)
64. Bolo - Your Personal Voice Assistant Call Answer 1.9 APK (2018-08-24, 10.695.226 bytes)