Download i Call Screen Slide To Answer 1.2.5 APK

5.434 votes, 4.4/ 5
Package name: com.gamewiz.slidetoanswer.callscreenos10

The description of Download i Call Screen Slide To Answer 1.2.5 APK

Get cool and best features like OS10 Phone 6 with i Call Screen Slide To Answer on your android smart phone. And it's very beatiful Slider for answer call with Full Screen Caller ID.

With callscreen theme slide you get incredible and best calling interface same like OS9 and Phone 7. If you don't like default or stock call screen this app is perfect for you and really love it.

In this Call Screen Slide app we include best and super T9 Search with Speed Dial option dialer and looks same as Phone7 OS10.

Functions of i Call Screen Slide To Answer

Slide To Answer
This application is perfect if you like Phone 7, Phone 6, OS9, OS10 Slide to Answer i Calling screen this app is perfect for you it has same features as you want.

Customize CallScreen
It is very easy to customise all settings and themes. Like Full Screen Call, Back press key, Internation number format, Enable or Disable Incoming and Outgoing i Call Sreen.

HD Background
You can customize call screen background with elegant selected backgrounds or from gallery too.

Block Caller ID
You can anytime block unwanted calls with some taps only. It's very powerfull call blocker.

Advance Dialer OS10
If you are bored using default dialer apps now it's turn to use OS10 and OS9 Style Dialer Screen on your android smart phone with T9 Search and Speed dial option.
You can easily manage your favourite contacts and call logs.

Get this beautiful Full Screen Caller ID application and get your phone i Call Screen Dialer like Phone 6 and OS10. So why are you waiting download Caller Screen now and if you have any issue with icallscreen feel free to contact us : [email protected]
Show more
  • Category:

    TOOLS

  • Get it on:

  • Requirements:

    Android 4.0.3+

i Call Screen Slide To Answer 1.2.5 APK for Android 4.0.3+

Version: 1.2.5 for Android 4.0.3+

Update on: 2018-04-05

File size: 9.003.396 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

- Improved Performance
- Fixed Bugs

Download APK now


Versions history:
1. LATEST. i Call Screen Slide To Answer 1.2.5 APK (2018-04-05, 9.003.396 bytes)
2. i Call Screen Slide To Answer 1.2.1 APK (2017-09-11, 8.066.959 bytes)
3. i Call Screen Slide To Answer 1.2 APK (2017-09-09, 8.067.075 bytes)
4. i Call Screen Slide To Answer 1.0.3 APK (2017-04-30, 8.574.169 bytes)
5. i Call Screen Slide To Answer 1.0.2 APK (2017-04-28, 8.574.197 bytes)
=>> Show more(1) older versions