Download TvAlb Live - Shiko Tv Shqip 1.2.1 APK

2.873 votes, 4.8/ 5
Package name: com.tvalb

The description of Download TvAlb Live - Shiko Tv Shqip 1.2.1 APK

TvAlb Live është një aplikacion që ju jep mundësinë të ndiqni kanalet shqiptare FALAS dhe HD.

Kanale Kombëtare
Kanale Sportive
Kanale Lokale
Kanale Filma
Kanale për Fëmijë
Kanale për të rritur
Kanale Muzikë

Kanale të reja do të shtohen shumë shpejt dhe aplikacioni është çdo ditë nën mbikqyrjen dhe mirëmbahet vazhdimisht për të mos patur probleme tek përdoruesit tonë!
Show more
TvAlb Live - Shiko Tv Shqip 1.2.1 APK for Android 4.0.3+

Version: 1.2.1 for Android 4.0.3+

Update on: 2018-06-22

File size: 4.703.137 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

Shtuar +50 kanale shqip dhe te huaja!
Dizajn i ri!
Të gjitha kanalet HD!
Tashmë funksional në të gjitha paisjet Android!
Pa reklama që ju lënë të prisni!
Ju lutemi na vlerësoni me 5yje ★★★★★

Download APK now