Download Tv Klan 1.1.3 APK

1.545 votes, 4.1/ 5
Package name: al.tvklan.activities
  • Author:

  • Version:

    1.1.3

  • Update on:

The description of Download Tv Klan 1.1.3 APK

Ne cdo moment dhe kudo ndodheni , mesoni gjithcka ne kohe reale me aplikacionin Tv Klan. Vetem me nje klikim , ne aparatin tuaj celular smartphone. Tani edhe me notification ...
Show more
Tv Klan 1.1.3 APK for Android 4.0+

Version: 1.1.3 for Android 4.0+

Update on: 2017-12-06

File size: 5.870.260 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

Fixed permission error

Download APK now


Versions history:
1. LATEST. Tv Klan 1.1.3 APK (2017-12-06, 5.870.260 bytes)
2. Tv Klan 1.0.5 APK (2017-11-11, 5.866.474 bytes)
3. Tv Klan 1.0.4 APK (2016-03-02, 3.421.861 bytes)
4. Tv Klan 1.0 APK (2013-12-24, 259.305 bytes)