Download Tatarucingan Sunda 1.8.1 APK

1.632 votes, 4.5/ 5
Package name: com.FalconApp.Tatarucingan
  • Author:

  • Version:

    1.8.1

  • Update on:

The description of Download Tatarucingan Sunda 1.8.1 APK

Game Tatarucingan Urang Sunda
Game ini khusus diperuntukan bagi yang mengerti Bahasa Sunda. Tatarucingan dalam Bahasa Indonesia yaitu tebak-tebakan.

Urang Sunda nu resep kana tatarucingan mangga di download ah! Matak ngasah otak jeung lucu pikaseurieun. Eta ge mun pimatakkeun.

Cara Maen:
Cara maenna gampil. Tinggal tebak naon anu ditaroskeun dina soal. Perhatikeun gambar sareng "klue" na. Deurr... we dijawab. Upami bener kenging 5 poin, upami salah teu nanaon moal ngurangan poin.

Upami sesah gunakeun bantosan, carana pencet gambar "lampu koneng", inget sakali ngagunakeun bantosan poin dikurangi 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun "lampu beureum". Kenging gratis 30 poin. Syaratna Anjeun kedah nonton video anu tampil salami 15-30 detik. Perlu koneksi internet.

Upami aya gambar nu kirang jelas, klik gambarna (paling ujung kiri) engkin ge tampilan gambarna ngaageungan. Klik deui gambar uih ka asal.

Cara Ngalebetkeun Kodeu:
Buka lepel anu masih dikonci. Teras klik kotak isian kodeu. Ketik kodeuna, teras klik "Muhun".

Wilujeng maen lur ah!
Mugi ngahibur.
Saran sinareng kritik mangga diantos, tiasa lewat komentar aplikasi atanapi email simkuring nu tercantum.

Credits sound:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com
Show more
Tatarucingan Sunda 1.8.1 APK for Android 4.0.3+

Version: 1.8.1 for Android 4.0.3+

Update on: 2017-05-24

File size: 16.537.899 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

- Update level 7 - 8
- Fix bugs
- Ukuran file lebih kecil
- Form donasi soal yang baru
- Filter ads

Download APK now


Versions history:
1. LATEST. Tatarucingan Sunda 1.8.1 APK (2017-05-24, 16.537.899 bytes)
2. Tatarucingan Sunda 1.6 APK (2017-03-19, 17.092.546 bytes)
3. Tatarucingan Sunda Varies with device APK (2017-02-06, 15.761.255 bytes)
4. Tatarucingan Sunda 1.4 APK (2017-01-13, 14.483.074 bytes)
5. Tatarucingan Sunda 1.3 APK (2017-01-11, 14.485.903 bytes)
=>> Show more(2) older versions