Download Free Guardian Plus 1.0 APK

161 votes, 3.4/ 5
Package name: com.ungo.game.guardian.pro
  • Author:

  • Version:

    1.0

  • Update on:

The description of Download Free Guardian Plus 1.0 APK

Anjeun ngomong, Abdi hoyong adi gedé mah ngurus anjeun salawasna, kuring bakal salawasna jeung anjeun, kuring teu kawas anjeun salaku sawawa nu ngajemput anak, Kuring moal ngantep eta budak lalaki bad bully guardian anjeun. Anjeun geus kawas adi gedé pikeun nangtayungan kuring, jeung ka kuring kitu, Jigana komitmen saperti bakal hirupna guardian tina kabagjaan, kabéh ekspektasi nu pinned dina anjeun.
maju Fast sababaraha taun, tapi kuring masih bisa poho penampilan denok Anjeun, kacatet dina pikiran mah. Sok ngarasa nyeri tanggung jawab anjeun, anjeun ceuk kuring mah, sok inget. panto gigireun master geus maot sababaraha guardian taun, kuring inget catur paporit Anjeun sareng anjeunna, tapi anjeun sok leungit, tapi anjeun nyokot bangga aura nu humility, supaya sawawa teu bisa leungit guardian anak, beungeut nu master bakal aya dina ngerakeun, kuring percaya anjeun, tapi ogé jeung eyeful ibadah.
Show more
  • Category:

    TOOLS

  • Get it on:

  • Requirements:

    Android 2.3+

Free Guardian Plus 1.0 APK for Android 2.3+

Version: 1.0 for Android 2.3+

Update on: 2017-03-15

File size: 2.349.819 bytes

App permissions: view permissions

What's new:

Download APK now