Download De Schoolschrijver 1.4.0.0 APK

2 votes, 5/ 5
Package name: com.appmachine.p3284EA

The description of Download De Schoolschrijver 1.4.0.0 APK

Met De Schoolschrijver-app ben en blijf je volledig op de hoogte van het project De Schoolschrijver!

Lezen is een avontuur met De Schoolschrijver. De Schoolschrijver is een kinderboekenauteur die langdurig ‘gastschrijver’ is op basisscholen. Een schrijver kan als geen ander kinderen enthousiasmeren voor boeken en verhalen.

De vierde editie van De Schoolschrijver vindt plaats van februari t/m juni 2014. Met maar liefst 13 Schoolschrijvers op vijftien scholen in Amsterdam Oost, Nieuw-West en Noord.

De Schoolschrijver leest en schrijft met de kinderen. Wie veel leest vergroot zijn woorden-schat. Lezen is een technische vaardigheid maar met lezen onderzoek je ook jezelf en de we-reld. Wie veel leest en vertrouwd is met taal en verhalen staat met meer zelfvertrouwen in de wereld.

De Schoolschrijver is er in de eerste plaats voor de leerlingen, maar heeft daarnaast een pro-gramma voor leerkrachten en ouders. Als variant op een bekend gezegde stellen we dat je een heel dorp nodig hebt om lezen en taal bij kinderen te stimuleren.

Elke week dat het project De Schoolschrijver draait op de scholen ontvang je binnen de app een handige tip. De tip komt elke week van een andere Schoolschrijver en is altijd gerelateerd aan lezen of schrijven voor kinderen van 6 tot 13 jaar.

Daarnaast vind je in de app elke week een nieuwe Schoolschrijverkrant, waarin een van de 13 schrijvers vertelt en laat zien wat er die week is gebeurd in zijn of haar klas.
Show more
  • Category:

    EDUCATION

  • Get it on:

  • Requirements:

    Android 2.3.3+

De Schoolschrijver 1.4.0.0 APK for Android 2.3.3+

Version: 1.4.0.0 for Android 2.3.3+

Update on: 2015-02-12

File size: bytes

App permissions: view permissions

What's new:

Download APK now